Δικηγορικό Γραφείο Χαρά Τουλή & Συνεργάτες - Ποιοί Είμαστε

Σχετικά με εμάς

greece_and_bulgaria_flag

Το Δικηγορικό Γραφείο «Τουλή Χαρά & Συνεργάτες» αποτελεί από το 2006 Κέντρο γλωσσικής υποστήριξης(επίσημες -επικυρωμένες μεταφράσεις Βουλγαρικών) , προετοιμασίας και διεκπεραίωσης διαδικασιών στο τομέα Σπουδών στην Βουλγαρία και Νομικής συμβουλευτικής υποστήριξης υποθέσεων φυσικών προσώπων και εταιριών τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Βουλγαρία . Η πολυετής ενασχόληση της Κας Τουλή κα με υποθέσεις ανάμεσα σε Βουλγαρία και Ελλάδα της επέτρεψε να δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών από καθηγητές ,οικονομολόγους, λογιστές ,φοροτεχνικούς ,μηχανικούς ,συμβούλους ακινήτων, δικηγόρους κ.α. που συνδράμουν άμεσα και αποτελεσματικά υπό την εποπτεία της Κας Τουλή στη επιτυχή έκβαση της υπόθεσης σας ,καθώς επίσης ανέπτυξε άριστη σχέση με διοικητικούς εκπαιδευτικούς και επιχειρηματικούς φορείς .

Στην πολυετή πορεία της
η Κα Τουλή  με θέρμη προς το αντικείμενο της εξειδικεύτηκε  :
  • Σε Επίσημες Μεταφράσεις και Διερμηνείες Βουλγαρικών ως επίσημος συνεργάτης προξενείου Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη.
  • Στον τομέα Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης σε πανεπιστήμια Βουλγαρίας (Εξειδικευμένη στο Δίκαιο Εκπαίδευσης Βουλγαρίας) προετοιμασία και εγγραφές Ελλήνων φοιτητών για πτυχιακές μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές.
  • Στην Συμβουλευτική Νομική Υποστήριξη εκπροσώπηση και Διεκπεραίωση Ελληνο Βουλγαρικών υποθέσεων (Δημόσιο , Ακίνητα τουρισμό , εταιρίες και ιδιώτες)

Το γραφείο είναι ένα σύγχρονο γραφείο με κεντρική έδρα στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη εμπειρία , υψηλό αίσθημα ευθύνης , συμβαδίζοντας με την ανάγκες της εποχής και τις τρέχουσες συνθήκες.

toulichara_target

Στόχος του γραφείου πάντα να βοηθήσουμε στους τομείς εξειδίκευσης μας κάθε ενδιαφερόμενο καθώς η μόνη προτεραιότητα είναι η επιτυχής ολοκλήρωση της υπόθεση σας.

Άξονας το γραφείου μας είναι Αξιοπιστία Επαγγελματισμός και Ποιότητα προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες , υλοποιώντας τις παραμέτρους της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και βιώσιμης ανάπτυξης.

toulichara_orama_photo

Όραμα η ολοκλήρωση της επέκτασης του δικτύου  συνεργατών μας σε όλη την Ευρώπη καθιστώντας το γραφείο ένα Ευρωπαϊκό κέντρο μεταφράσεων Βουλγαρικών και Ελληνικών, Kέντρο σπουδών πανεπιστημίων Βουλγαρίας και νομικών υπηρεσιών Ελληνο-Βουλγαρικών υποθέσεων.

Ποιοί είμαστε

Τουλή Χαρίκλεια (Χαρά)

Δικηγόρος Α.Π.Θ.

H Τουλή Χαρά με καταγωγή Βαμβακιά Σερρών ξεκίνησε τις σπουδές της Νομικής στην Βουλγαρία το 1998 στο Sofia University St. Kliment Ohridski. Και αποφοίτησε από την Νομική ΑΠΘ μετά την μεταγραφή της εκεί.

Από το 2006 παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες Βουλγαρικών, υπηρεσίες ως σύμβουλος Σπουδών Πανεπιστημίων Βουλγαρίας  και   Νομική Σύμβουλος τόσο  σε φυσικά πρόσωπα  όσο  και σε εταιρίες διαφορετικών τομέων .

Με αγάπη προς τις γλώσσες ,εκπαίδευση , τουρισμό απέκτησε ως σήμερα πτυχία γλωσσομάθειας σε Βουλγαρικά ,αγγλικά και ιταλικά και ολοκλήρωσε τις σπουδές σε :
Master of Law στο St. Kliment Ohridski University of Sofia(Διοικητικό Δίκαιο Βουγλαρίας)
Διατμηματικό πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών : Τουρισμός και Τοπική ανάπτυξη
Διατμηματικό πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών : Κτηματολόγιο Νομικές Τεχνικές και Περιβαλλοντικές διαστάσεις
Διδακτορικό στο Διοικητικό Δίκαιο Βουλγαρίας (St. Kliment Ohridski University σε εξέλιξη)

Συνεργάτες

Γιατί εμάς

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΑΦΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΜΟΣ
ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ & ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ
Είπαν για εμάς
5/5
Toulichara